Mahepõllutatud speltaterades on rohkem toitaineid kui tavalises kuskussis. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Pruunid läätsed on maheda, pähklise maitsega ja neid on kõige parem valmistada tugevamate aromaatsete vürtsidega.Sobib suppidele, salatitele, lisanditele, pearoaks.
Pruunid läätsed on maheda, pähklise maitsega ja neid on kõige parem valmistada tugevamate aromaatsete vürtsidega.Sobib suppidele, salatitele, lisanditele, pearoaks.
Orgaanilised kuumtöötlemata tatratangud on maheda ja õrna maitsega. Kasutatakse enamasti suppide, hautiste, pasteetide, frikadellide, leivamäärete lisandina.
Orgaaniline valtsitud kaer sisaldab palju kiudaineid. Valgu allikas.
Erakordse maitsega täistera, aromaatne must riis.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.
Sobib suurepäraselt putrudesse, suppidesse ja küpsetistesse.
Jaapani orgaanilised oad (adzuki) on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Sobib suurepäraselt putrudesse, suppidesse ja küpsetistesse.
Orgaanilised magusad lupiiniseemned, kooritud, kuumtöödeldud.
Orgaaniline kõva nisu kuskuss Alce Nero on valmistatud ainult 100% Itaalia kõvast nisust. Kuskuss on tüüpiline Põhja-Aafrika roog, mis koosneb granuleeritud kõva nisu mannast. Alce Nero kuskussi tootmisprotsess hõlmab selle toote valmistamise traditsioonilisi etappe. See on manna ja vee segu, mis seejärel aurutatakse ja kuivatatakse kuumas õhus.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.