Ideaalne putrude, suppide ja küpsetiste tegemiseks.
Orgaanilised rohelised herned on väga toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Bulgur sobib väga hästi erinevate roogade valmistamiseks - supid, salatid, erinevad hautised, putrud, pilaf, isegi magustoidud. Bulgur sisaldab rohkem kasulikke toitaineid kui riis, kuskuss või pasta. Need sisaldavad palju kiudaineid ja valku, samuti foolhapet, B-vitamiini.
Punastel läätsedel on peen õrn maitse, need sobivad täiuslikult lastele, taimetoitlastele, veganitele ja laktoositalumatuse puhul.
Orgaaniline 100% punase läätse pasta.
Hindi sõna „basmati” tähendab aromaatset. Pruun riis sisaldab rohkem tarvilikke toitaineid kui valge riis ning seda peetakse tervislikumaks alternatiiviks.
Mustad oad on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Kollased läätsed on hea taimse valgu allikas.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.
Orgaaniline 100% punase läätse pasta.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.
Orgaaniline 100% punase läätse pasta.
Valged oad on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Rohelised läätsed on hea taimse valgu allikas.
Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid, mis on inimorganismile ülimalt kasulikud. Mahedalt röstitud tatratangu kasutatakse tavaliselt õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või guljaššiga ning lisandina suppidele, hautistele ja pasteetidele.