Sultana rosinad on maitsev ja energiat andev, loomulikult magus suupiste. Kuivatatud Sultana rosinad on mahlasemad kui mustad rosinad. Sobib suurepäraselt maitselisandiks küpsetistele, magustoitudele või salatitele.
Orgaanilised rohelised herned on väga toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Bulgur sobib väga hästi erinevate roogade valmistamiseks - supid, salatid, erinevad hautised, putrud, pilaf, isegi magustoidud. Bulgur sisaldab rohkem kasulikke toitaineid kui riis, kuskuss või pasta. Need sisaldavad palju kiudaineid ja valku, samuti foolhapet, B-vitamiini.
Punastel läätsedel on peen õrn maitse, need sobivad täiuslikult lastele, taimetoitlastele, veganitele ja laktoositalumatuse puhul.
Kollased läätsed on hea taimse valgu allikas.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.
Makadaamia pähklid - erilise kreemja järelmaitsega, ülimalt krõmpsud ja väga maitsvad.
Kanep on suurepärane dieettoode. Kanepiseemned sisaldavad rohkelt Omega-3 ja Omega-6 rasvhappeid, valke, vitamiine ja kiudaineid, mis on inimorganismile eriti vajalikud. Sobib idandamiseks ja kanepipiimaks. Seda kasutatakse küpsetiste, kuiva hommikusöögi, salatite, suppide ja muude roogade maitsestamiseks.
Päikesekuivatatud kookospähklid. Kasvatatud ja töödeldud rangete mahepõllumajanduse reeglite järgi.
Rohelised läätsed on hea taimse valgu allikas.
India pähklid on suurepärane ja toitev vahepala. Süüakse üksi, vahepalana, lisatakse salatitele, magustoitudele. India pähklid sobivad lisamiseks hautistele, eriti taimetoitlastele (liha asemel).
Orgaanilised mandlid on suurepärane ja toitev vahepala. Töödeldud pähkleid kasutatakse mandlijahu, mandlipiima ja mandlivõi valmistamiseks.
Bulgur sobib väga hästi erinevate roogade valmistamiseks - supid, salatid, erinevad hautised, putrud, pilaf, isegi magustoidud. Bulgur sisaldab rohkem kasulikke toitaineid kui riis, kuskuss või pasta. Need sisaldavad palju kiudaineid ja valku, samuti foolhapet, B-vitamiini.
Mahe täistera kuskuss on valmistatud täistera mannajahust. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Rohelised läätsed on hea taimse valgu allikas.
Jaapani oad on väga maitsvad! Need on rikkad taimsete valkude, kiudainete, vitamiinide ja mineraalainete poolest.