Bulgur sobib väga hästi erinevate roogade valmistamiseks - supid, salatid, erinevad hautised, putrud, pilaf, isegi magustoidud. Bulgur sisaldab rohkem kasulikke toitaineid kui riis, kuskuss või pasta. Need sisaldavad palju kiudaineid ja valku, samuti foolhapet, B-vitamiini.
Jaapani oad on väga maitsvad! Need on rikkad taimsete valkude, kiudainete, vitamiinide ja mineraalainete poolest.
See on kiiresti valmiv, kerge, kiiresti seeditav teravili, mis annab palju energiat.
Kanep on suurepärane dieettoode. Kanepiseemned sisaldavad rohkelt Omega-3 ja Omega-6 rasvhappeid, valke, vitamiine ja kiudaineid, mis on inimorganismile eriti vajalikud. Sobib idandamiseks ja kanepipiimaks. Seda kasutatakse küpsetiste, kuiva hommikusöögi, salatite, suppide ja muude roogade maitsestamiseks.
India pähklid on suurepärane ja toitev vahepala. Süüakse üksi, vahepalana, lisatakse salatitele, magustoitudele. India pähklid sobivad lisamiseks hautistele, eriti taimetoitlastele (liha asemel).
Punastel läätsedel on peen õrn maitse, need sobivad täiuslikult lastele, taimetoitlastele, veganitele ja laktoositalumatuse puhul.
Looduslik suupiste ilma lisatud suhkruta – perele, spordiks ja igapäevaseks energiaks!
Mahe täistera kuskuss on valmistatud täistera mannajahust. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Kuivatatud aprikoosid on populaarne ja mugav suupiste ning neid kasutatakse sageli toiduvalmistamisel ja küpsetamisel. Neid saab lisada teraviljadele, salatitele, segudele ja erinevatele retseptidele, pakkudes loomulikku magusust ja rododendroni maitset.
Kollased läätsed on hea taimse valgu allikas.
Mahe kuivatatud banaanid – maheda maitsega kerge suupiste. Need banaanid sobivad suurepäraselt hommikupudru, teraviljade, magustoitude, pannkookide või küpsetiste maitsestamiseks. Sisaldab looduslikke suhkruid ilma lisatud suhkruta. Ilma värvainete ja säilitusaineteta. Sisaldab palju kiudaineid ja kaaliumi.
Mahepõllutatud speltaterades on rohkem toitaineid kui tavalises kuskussis. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Jaapani oad on väga maitsvad! Need on rikkad taimsete valkude, kiudainete, vitamiinide ja mineraalainete poolest.