Jaapani orgaanilised oad (adzuki) on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Mustad läätsed – musta kaaviari meenutavad väikesed läätsed, seetõttu kutsutakse neid ka Belugaks. Beluga läätsed on hea valkude, kiudainete, raua ja muude oluliste toitainete allikas. Sobib salatitesse, hautistesse, suppidesse.
Jaapani orgaanilised oad (adzuki) on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Orgaanilised kikerherned on kõhtu toitev toiduaine. Sisaldab palju taimseid valke ja kiudaineid. Sobib lisamiseks hautistele, salatitele ja suppidele.
Ideaalne putrude, suppide ja küpsetiste tegemiseks.
Mustad läätsed – musta kaaviari meenutavad väikesed läätsed, seetõttu kutsutakse neid ka Belugaks. Beluga läätsed on hea valkude, kiudainete, raua ja muude oluliste toitainete allikas. Sobib salatitesse, hautistesse, suppidesse.
Kollased läätsed on hea taimse valgu allikas.
Mustad läätsed – musta kaaviari meenutavad väikesed läätsed, seetõttu kutsutakse neid ka Belugaks. Beluga läätsed on hea valkude, kiudainete, raua ja muude oluliste toitainete allikas. Sobib salatitesse, hautistesse, suppidesse.
Ideaalne putrude, suppide ja küpsetiste tegemiseks.
Maheda maitsega orgaanilised punased läätsed. Sobib taimetoitlastele, veganitele ja laktoositalumatusega inimestele. Oma maheda maitse tõttu sobib eriti hästi lastetoiduks. Kiiresti valmiv – leotamist pole vaja.
Orgaanilised rohelised herned on väga toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Orgaanilised kikerherned on kõhtu toitev toiduaine. Sisaldab palju taimseid valke ja kiudaineid. Sobib lisamiseks hautistele, salatitele ja suppidele.
Orgaanilised kollased herned on äärmiselt toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Mahepõllutatud speltaterades on rohkem toitaineid kui tavalises kuskussis. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid, mis on inimorganismile ülimalt kasulikud. Mahedalt röstitud tatratangu kasutatakse tavaliselt õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või guljaššiga ning lisandina suppidele, hautistele ja pasteetidele.
Orgaanilised kuumtöötlemata tatratangud on maheda ja õrna maitsega. Kasutatakse enamasti suppide, hautiste, pasteetide, frikadellide, leivamäärete lisandina.