Tuntud kui "magus köömned". See näeb välja nagu köömne seemned, ainult veidi suurem ja erinevat värvi. Maitse meenutab aniisi või lagritsat. Sobib leiva-, kala- ja liharoogade, hautiste maitsestamiseks. Sobib joomiseks teeks.
Orgaanilised sojaoad on suurepärane taimse valgu allikas.
Toidulisandit kasutatakse närvisüsteemi hea talitluse säilitamiseks, vaimse töö stimuleerimiseks, mälu ja ajutegevuse parandamiseks.
Suurepärase maitsega, värskendav tee. Valmistatud 3 tüüpi basiiliku (tulsi) ja rohelise tee segamisel. Kofeiiniga.
Mahe tee Tulsi ja ingveriga. See tee sobib suurepäraselt lõõgastumiseks pärast rasket tööpäeva. Tee on heade omadustega, sobib igapäevaseks joomiseks. Ka külmetushaiguste ja gripi ajal. Ilma kofeiinita.
Tseiloni kaneelil on tavalise kaneeliga võrreldes mahedam ja veidi magusam maitse. Seda peetakse sageli kvaliteetsemaks ja mõned eelistavad seda õrnema maitse tõttu. Maitsesta erinevaid roogasid, küpsetisi, salateid ja teed Tseiloni kaneeliga.
Rohelised läätsed on hea taimse valgu allikas.
Orgaaniline 100% punase läätse pasta.
Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid, mis on inimorganismile ülimalt kasulikud. Mahedalt röstitud tatratangu kasutatakse tavaliselt õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või guljaššiga ning lisandina suppidele, hautistele ja pasteetidele.
Valged oad on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Sobib magustoitude, kookide, koogikeste, jookide ja muu toiduvalmistamise maitsestamiseks ja kaunistamiseks.
Mahe kerge agaavisiirup on tervislikum alternatiiv suhkrule. Agaavisiirup on suhkrust magusam, nii et sama magususe saamiseks vajate seda toodet vähem kui suhkrut.
Orgaanilisel söödaval kookosõlil on õrn maitse ning kerge ja värske kookose lõhn.
Jäik smidri kasutatakse laialdaselt premenstruaalse sündroomi, premenopausaalsete ja menopausi sündroomide leevendamiseks. Netokogus: 24 g.
Bulgur sobib väga hästi erinevate roogade valmistamiseks - supid, salatid, erinevad hautised, putrud, pilaf, isegi magustoidud. Bulgur sisaldab rohkem kasulikke toitaineid kui riis, kuskuss või pasta. Need sisaldavad palju kiudaineid ja valku, samuti foolhapet, B-vitamiini.
Mahe täistera kuskuss on valmistatud täistera mannajahust. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.