Vaja läheb:
200 g pehmet võid
0,5 klaasi pruuni suhkrut
1 muna
0,5 klaasi jahu
2 klaasi kaerahelbeid
0.5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
Valmistamine:
Vahusta või kohevaks vahuks. Lisa pruun suhkur ja vahusta veel. Lisa muna ja vahusta ühtlaseks massiks. Teises kausis sega ülejäänud kuivained. Lisa jahusegu võimassile ja sega läbi. Võta niiskete kätega tükkide kaupa tainast ja vormi ümmargused pallid. Aseta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, jättes vahele piisavalt ruumi. Küpseta eelkuumutatud ahjus temperatuuril 180 °C umbes 15-18 minutit, kuni küpsised kaunilt kuldse tooni omandavad. Ära tõsta küpsiseid ahuplaadilt, kuni need veel kuumad on, vaid lase neil veidi seista ja taheneda.
Head isu!
See sool on saadud Himaalaja eelmäestikust. Naturaalne, rafineerimata ja keemiliselt töötlemata.
See on kiiresti valmiv, kerge, kiiresti seeditav teravili, mis annab palju energiat.