Tootja: AMRITA - UAB EKO PIRK Päritolumaa: Türgi Koostisosad: orgaanilised punased poolikud läätsed. Sertifikaadid: Lisateave: Seda tüüpi läätsesid kasutatakse laialdaselt Aasia köögis; suppides, kastmetes, hautistes jt roogades. Maitse meenutab tatart. Valmistamine: leotamine pole vajalik, keeda 30 minutit. Koostisosade suhe: 1 osa läätsesid 3 osa vee kohta. Keetmine muudab pisut läätsede värvi. Toiteväärtus: (100 g) Energiasisaldus: 1389 kJ / 332 kcal; Valgud: 23.80 g; Süsivesikud: 56.30 g (millest suhkrud 2.40 g); Rasvad: 1.30 g (millest küllastnud rasvhapped 0.20 g); Kiudained: 4.90 g; Naatrium: 0.036 g; Sool: 0.09 g. Hoiustamine: jahedas ja kuivas kohas, pärast avamist hoida õhukindlas anumas.
Manufacturer: AMRITA - UAB EKO PIRKKoostis: orgaanilised purustatud punased läätsed.
Toitumisalane teave 100 g toote kohta
Energiasisaldus | 1389 kJ /332 kcal |
Rasvad | 1.3 g |
- millest küllastunud rasvhapped | 0.2 g |
Süsivesikud | 56.3 g |
- millest suhkrud | 2.4 g |
Kiudainete allikas. | 4.9 g |
Valgud | 23.8 g |
Sool | 0.09 g |
Enne keetmist ei ole vaja leotada. Keetmise suhe: 1 osa läätsesid, 3 osa vett. Keeda umbes 30 minutit. Punased läätsed sobivad väga hästi suppide, kastmete, hautiste, putrude ja muude roogade jaoks.
Only registered users can comment.
Register or Login