Mustad läätsed – musta kaaviari meenutavad väikesed läätsed, seetõttu kutsutakse neid ka Belugaks. Beluga läätsed on hea valkude, kiudainete, raua ja muude oluliste toitainete allikas. Sobib salatitesse, hautistesse, suppidesse.
Orgaanilised rohelised herned on väga toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Orgaanilised datlihelbed on magusa maitsega iirise järelmaitsega.
Orgaanilised koostisosad; Palju kiudaineid; Ei ole lisatud valget suhkrut;
Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid, mis on inimorganismile ülimalt kasulikud. Mahedalt röstitud tatratangu kasutatakse tavaliselt õhtusöögi koostisosana koos köögiviljade või guljaššiga ning lisandina suppidele, hautistele ja pasteetidele.
Orgaaniline kikerhernejahu paistab silma oma originaalse ja õrna maitse poolest. Sisaldab palju kiudaineid. Valgu allikas.
Ideaalne putrude, suppide ja küpsetiste tegemiseks.
Orgaanilised kollased herned on äärmiselt toitvad ja neid kasutatakse sageli traditsioonilistes roogades, nagu hernesupp või herneste ja kreekeritega suupiste.
Krõbedad kaneelimaitselised kuivad hommikusöögihelbed on suurepärane valik, mis rõõmustab kogu peret.
Orgaaniline gluteenivaba kaerahelbed. Kaer on kerge, maheda maitsega ja annab küllastustunde. Sobib suurepäraselt pudrule, kuiva hommikusöögile, linnastele, skoonidele. Sisaldab palju kiudaineid. Madala suhkrusisaldusega.
See pasta sobib hästi liharoogadega.
Krõmpsuv mustsõstramaitseline kuivhommikusöök on suurepärane valik, mis meeldib kogu perele.
Mahepõllutatud speltaterades on rohkem toitaineid kui tavalises kuskussis. Küpsetades muutub see kohevaks konsistentsiks, maheda maitsega ning sobib suurepäraselt salatitesse, lisanditesse või pudrusse.
Sobib suurepäraselt putrudesse, suppidesse ja küpsetistesse.
Orgaanilised maisihelbed külmkuivatatud maasikatega – suurepärane valik igapäevaseks hommikusöögiks