Pruunid läätsed on maheda, pähklise maitsega ja neid on kõige parem valmistada tugevamate aromaatsete vürtsidega.Sobib suppidele, salatitele, lisanditele, pearoaks.
Orgaanilised kuumtöötlemata tatratangud on maheda ja õrna maitsega. Kasutatakse enamasti suppide, hautiste, pasteetide, frikadellide, leivamäärete lisandina.
Orgaaniline valtsitud kaer sisaldab palju kiudaineid. Valgu allikas.
Tatart peetakse üheks kõige kasulikumaks toidukultuuriks maa peal. Selles on rohkem mineraale kui enamikus teistes ristõielistes põllukultuurides. Tatar sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja kõiki asendamatuid aminohappeid.
Erakordse maitsega täistera, aromaatne must riis.
See tagliatelle-tüüpi pasta sobib hästi erinevate kastmetega.
Orgaaniline gluteenivaba kaerahelbed. Kaer on kerge, maheda maitsega ja annab küllastustunde. Sobib suurepäraselt pudrule, kuiva hommikusöögile, linnastele, skoonidele. Sisaldab palju kiudaineid. Madala suhkrusisaldusega.
Odratangud on rikkad süsivesikute ja mineraalainete poolest – magneesium, fosfor, kaalium, kaltsium. Pärast nende omaduste uurimist leidsid teadlased, et need sisaldavad peaaegu kõiki bioloogiliselt aktiivseid toitaineid, mida inimorganism vajab.
Sobib suurepäraselt putrudesse, suppidesse ja küpsetistesse.
orgaaniline speltanisu 100%
Jaapani orgaanilised oad (adzuki) on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Sobib suurepäraselt putrudesse, suppidesse ja küpsetistesse.
Nisust valmistatud täistera manna* (100%) (*sertifitseeritud orgaaniline koostisosa)
Orgaanilised koostisosad; Palju kiudaineid; Ei ole lisatud valget suhkrut;