Ökoloogiline Himaalaja sool küüslauguga on ainulaadne maitseainete segu, mis sisaldab ökoloogilisi roosa ja valge Himaalaja soola ning küüslauku.
Mahe Himaalaja sool ürtidega on naturaalne ja ainulaadne maitseainesegu, mis rikastab sinu toite nii maitse kui ka aroomiga.
Avastage loomulik magusus ilma süüdistusteta! KETO moos kampernikese marjadega – see on ökoloogiline, madala glükeemilise indeksiga marja lisand, mis on loodud spetsiaalselt tasakaalustatud toitumist jälgivatele, eriti ketogeense või LOW IG dieedi järgijatele.
Avasta loomulik magusus ilma süümepiinadeta! Orgaaniline KETO vaarikamoos on maitsev ja looduslik puuviljavõie, mis on magustatud erütritooliga – ühe madalaima glükeemilise indeksiga loodusliku magusainega.
Kas otsite tervislikumat magususe alternatiivi? Ökoloogiline KETO maasika moos on looduslik, madala glükeemilise indeksiga puuviljakatte, mis on valmistatud vanaema retsepti järgi – justkui vanaema köögist! Ideaalne neile, kes järgivad ketogeenset või LOW IG toitumisreegleid.
Kinoa on toitainerikas iseseisvana ega vaja segamist teiste toiduainetega.
Vürtsikas, magus ja energiat andev Ayurveda teesegu.
Ayurveda ürtide ja vürtside segu meepõõsa, kaneeli, aniisi ja teiste vürtsidega loob aasta kõige pidulikumaks ajaks mõnusa meeleolu. Ilma kofeiinita
Sigurijuure kohv. Looduslik toode, ilma kofeiinita, sobib veganitele.
Sobib kuumade jookide maiustamiseks, putrude, jäätise, pannkookide, puuviljade, kohupiimaroogade maitsestamiseks, küpsetistele või muudele magusatele roogadele lisamiseks. Magusam kui tavaline suhkur. Sellel on madal glükeemiline indeks.
Amarandi seemned on hea valgu, kiudainete ja asendamatute aminohapete allikas. Paisutatud amarandiseemned on maitsvad ka üksi süües, lisatuna kuiva hommikusöögile, magustoitudele, jogurtile või salatitele, köögivilja- ja kaunviljaroogadele.
Kollageen C-vitamiini ja hüaluroonhappega.
• orgaaniline araabika kohv (Lõuna-/Kesk-Ameerika)• Intensiivne puuviljane aroom ja maitse• Tasakaalustatud intensiivsus• Intensiivsus 8/10
Punased oad on suurepärane kiudainete ja taimsete valkude allikas.
Orgaanilised kuumtöötlemata tatratangud on maheda ja õrna maitsega. Kasutatakse enamasti suppide, hautiste, pasteetide, frikadellide, leivamäärete lisandina.
Orgaanilised mustad seesamiseemned koos kestaga sobivad suurepäraselt erinevate roogade maitsestamiseks ja kaunistamiseks. Sisaldab palju kiudaineid ja on valguallikas.