Küüslauguga spinat on suurepärane lisand, mille valmistamine võtab vaid 10 minutit.
Serveeri oma valitud pearoaga!
Koostisosad:
450 g beebispinatit
2 spl oliiviõli
3 hakitud küüslauguküünt
Soola ja värskelt jahvatatud musta pipart (maitse järgi)
Valmistamine:
1. Kuumuta oliiviõli suurel praepannil keskmisel-kõrgel kuumusel. Lisa hakitud küüslauk ja prae 30 sekundit (oluline on küüslauku mitte üle pruunistada).
2. Lisa spinat pannile. Keera spinat tangide või spaatliga ettevaatlikult ümber, nii et kõik lehed oleksid õli ja küüslauguga kaetud.
3. Kata pann minutiks kaanega, et spinat auruks, seejärel sega uuesti. Korda seda protsessi, kuni spinat on pärast kuumutamist närtsinud, umbes 5 minutit.
4. Maitsesta soola ja pipraga ning serveeri.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: downshiftology.com
Only registered users can comment.
Register or Login