Vegan maasikamagustoit granolaga

    Koostisosad:


    320 g (1 1⁄3 tassi) vegan jogurtit (või india pähklikreemi)
    250 g (1 ½ tassi) värskeid maasikaid
    140 g (1 ½ tassi) granolat
    100 g (1/2 tassi) maasikakompotti (või 1/4 tassi moosi)
    20 g (3 supilusikatäit) tuhksuhkrut (või erütritoolipulbrit)

    Valmistamine:


    1. Pese ja tükelda maasikad.
    2. Sega kausis vegan jogurt (või india pähklikreem) tuhksuhkruga (või erütritooliga) ja sega korralikult läbi.
    3. Lisa 2-3 klaasi/purki (olenevalt suurusest) paar supilusikatäit granolat, seejärel kiht hakitud maasikaid. Seejärel paar supilusikatäit jogurtit, seejärel kiht maasikakompotti.
    4. Korda seda sammu uuesti ja kaunista magustoit poolitatud maasikatega.
    5. Serveeri kohe või pane umbes 30 minutiks külmkappi.


    Saagis: 3 portsjonit
    Retsept: elavegan.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login