Koostisosad:
320 g (1 1⁄3 tassi) vegan jogurtit (või india pähklikreemi)
250 g (1 ½ tassi) värskeid maasikaid
140 g (1 ½ tassi) granolat
100 g (1/2 tassi) maasikakompotti (või 1/4 tassi moosi)
20 g (3 supilusikatäit) tuhksuhkrut (või erütritoolipulbrit)
Valmistamine:
1. Pese ja tükelda maasikad.
2. Sega kausis vegan jogurt (või india pähklikreem) tuhksuhkruga (või erütritooliga) ja sega korralikult läbi.
3. Lisa 2-3 klaasi/purki (olenevalt suurusest) paar supilusikatäit granolat, seejärel kiht hakitud maasikaid. Seejärel paar supilusikatäit jogurtit, seejärel kiht maasikakompotti.
4. Korda seda sammu uuesti ja kaunista magustoit poolitatud maasikatega.
5. Serveeri kohe või pane umbes 30 minutiks külmkappi.
Saagis: 3 portsjonit
Retsept: elavegan.com
Only registered users can comment.
Register or Login