Vegan kaerahelbed, mis on rikastatud valguga

    Koostisosad:


    90 g (1 tass) kiirkaerahelbeid
    2 näpuotsatäit soola
    540 ml (2 ¼ tassi) taimset piima (nt sojapiima või sarnast)
    1 ½ tl vaniljevalgupulbrit

    Lisandid (valikuline):
    Teie valitud puuviljad
    Šokolaaditükid
    Pähklid/seemned

    Valmistamine:


    1. Pane kõigepealt kaerahelbed, sool ja piim keskmise suurusega kastrulisse; lase keema tõusta.
    2. Vähenda kuumust ja keeda aeg-ajalt segades, kuni segu on paks ja kreemjas (umbes 2-3 minutit).
    3. Tõsta segu tulelt ja sega hulka valgupulber; vispelda kiiresti, et vältida tükke. Kui segu on veidi liiga paks, lisa soovitud konsistentsi saavutamiseks piima või vett.
    4. Serveeri kaerahelbeid kaussides oma lemmiklisanditega. Head isu!
    Märkused: Reguleeri konsistentsi – lisa vedelama pudru saamiseks rohkem piima/vett; paksemaks muutmiseks proovi lisada supilusikatäis tšiiaseemneid. Magusta maitse järgi (sõltuvalt sellest, kui magus on sinu valgupulber).


    Saagis: 2 portsjonit
    Retsept: elavegan.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login