Koostisosad:
90 g (1 tass) kiirkaerahelbeid
2 näpuotsatäit soola
540 ml (2 ¼ tassi) taimset piima (nt sojapiima või sarnast)
1 ½ tl vaniljevalgupulbrit
Lisandid (valikuline):
Teie valitud puuviljad
Šokolaaditükid
Pähklid/seemned
Valmistamine:
1. Pane kõigepealt kaerahelbed, sool ja piim keskmise suurusega kastrulisse; lase keema tõusta.
2. Vähenda kuumust ja keeda aeg-ajalt segades, kuni segu on paks ja kreemjas (umbes 2-3 minutit).
3. Tõsta segu tulelt ja sega hulka valgupulber; vispelda kiiresti, et vältida tükke. Kui segu on veidi liiga paks, lisa soovitud konsistentsi saavutamiseks piima või vett.
4. Serveeri kaerahelbeid kaussides oma lemmiklisanditega. Head isu!
Märkused: Reguleeri konsistentsi – lisa vedelama pudru saamiseks rohkem piima/vett; paksemaks muutmiseks proovi lisada supilusikatäis tšiiaseemneid. Magusta maitse järgi (sõltuvalt sellest, kui magus on sinu valgupulber).
Saagis: 2 portsjonit
Retsept: elavegan.com
Only registered users can comment.
Register or Login