Soovitame seda kastet serveerida grillitud liha- või kalaroogadega.
Võite seda serveerida ka eelroana kreekerite ja kitsejuustuga!
Koostisosad:
1/2 tassi piparmündilehti
3 oksa lehtpeterselli (ainult lehed)
1 õun: südamik eemaldatud, viilutatud (rohelised Granny Smithi õunad sobivad kõige paremini)
1/3 tassi ekstra neitsioliiviõli
1 supilusikatäis värskelt pressitud sidrunimahla
Valmistamine:
1. Pange piparmünt, petersell, õun, oliiviõli ja sidrunimahl köögikombaini ja pulseerige, kuni need on hästi segunenud.
2. Kasutage kastet kohe või valage õhukindlasse anumasse ja hoidke külmkapis. Pidage meeles, et kaste hakkab päeva pärast pruunistuma. Seetõttu on kõige parem see valmistada vahetult enne serveerimist!
Retsept: downshiftology.com
Only registered users can comment.
Register or Login