Koostisosad:
3 väikest kuni keskmist suvikõrvitsat, pikuti neljaks lõigatud ja horisontaalselt pooleks lõigatud
Extra virgin oliiviõli (tilgutamiseks)
Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar
Ühe väikese sidruni mahl
Sidrunijogurt feta ja mündiga:
1/2 tassi Kreeka jogurtit, täispiim
Ühe väikese sidruni koor
1/2 küüslauguküünt, peeneks hakitud
1/4 tassi murendatud fetajuustu
1/4 tassi värsket piparmünti
Näpuotsatäis tšillihelbeid
Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar
Valmistamine:
1. Kuumuta grill kõrgele kuumusele. Nirista suvikõrvitsale kergelt oliiviõli ja maitsesta näpuotsatäie soola ja pipraga. Grilli lõikepind allpool 2 minutit, seejärel keera ümber ja grilli koorpind allpool 3-4 minutit (kuni pruunistunud). Tõsta grillilt, aseta taldrikule ja nirista sidrunimahlaga.
2. Sega väikeses kausis jogurt, sidrunikoor, küüslauk ja 1/4 teelusikatäit soola. Määri jogurt keskmisele serveerimisvaagnale, kata suvikõrvitsa, fetajuustu, mündi ja tšillihelvestega. Maitsesta ja serveeri.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login