Koostisosad:
4 tassi riivitud rohelist kapsast
4 tassi riivitud punast kapsast
1 punane paprika, varreta, seemneteta ja väga õhukeselt viilutatud
1 tass õhukeselt viilutatud porgandit
1/2 tassi hakitud värsket koriandrit
1/2 tassi röstitud hakitud mandleid või kõrvitsaseemneid
Kastme jaoks:
1/4 tassi avokaadoõli
1/4 tassi õunasiidriäädikat
2 supilusikatäit kreemjat maapähklivõid
1 supilusikatäis vahtrasiirupit
1 supilusikatäis röstitud seesamiõli
1 hakitud küüslauguküüs
3/4 tl meresoola
Valmistamine:
1. Suures kausis sega roheline ja punane kapsas, punane paprika, porgandid ja koriander.
2. Valmista kaste: Keskmises kausis sega avokaadoõli, äädikas, maapähklivõi, vahtrasiirup, seesamiõli, küüslauk ja sool.
3. Vala kaste kapsasegule ja sega läbi. Lase kapsal 10 minutit pehmeneda.
4. Maitsesta ja puista peale mandleid. Sega läbi ja serveeri.
Saagis: 6 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login