Punase ja rohelise kapsa salat maapähklivõikastmega

    Koostisosad:


    4 tassi riivitud rohelist kapsast
    4 tassi riivitud punast kapsast
    1 punane paprika, varreta, seemneteta ja väga õhukeselt viilutatud
    1 tass õhukeselt viilutatud porgandit
    1/2 tassi hakitud värsket koriandrit
    1/2 tassi röstitud hakitud mandleid või kõrvitsaseemneid

    Kastme jaoks:
    1/4 tassi avokaadoõli
    1/4 tassi õunasiidriäädikat
    2 supilusikatäit kreemjat maapähklivõid
    1 supilusikatäis vahtrasiirupit
    1 supilusikatäis röstitud seesamiõli
    1 hakitud küüslauguküüs
    3/4 tl meresoola


    Valmistamine:


    1. Suures kausis sega roheline ja punane kapsas, punane paprika, porgandid ja koriander.

    2. Valmista kaste: Keskmises kausis sega avokaadoõli, äädikas, maapähklivõi, vahtrasiirup, seesamiõli, küüslauk ja sool.
    3. Vala kaste kapsasegule ja sega läbi. Lase kapsal 10 minutit pehmeneda.
    4. Maitsesta ja puista peale mandleid. Sega läbi ja serveeri.


    Saagis: 6 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login