See Itaaliapärane kaste sobib hästi kõigega alates grillkanast kuni oahautiseni!
Koostisosad:
1 tass värskeid petersellilehti (30 g)
1 küüslauguküüs, pooleks lõigatud ja jämedalt hakitud
1 sidruni koor
Extra virgin oliiviõli (valikuline)
Valmistamine:
Aseta petersellilehed, küüslauk ja sidrunikoor puhtale lõikelauale. Terava noaga haki segu väikesteks tükkideks. Jätka hakkimist, kuni kõik koostisosad on väga peeneks hakitud, kohevad ja ühtlase suurusega. Tõsta kaussi. Säilita ülejääke õhukindlas anumas külmkapis (kuni üks päev). Pikemaks säilitamiseks sega hulka 1-2 supilusikatäit ekstra virgin oliiviõli ja pane õhukindlas kaanega anumas külmkappi (kuni 4 päeva).
Saagis: umbes 3/4 tassi
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login