Kreeka kanasteikid

    Koostisosad:

    450 grammi hakkliha
    1/4 tassi tükeldatud punast sibulat
    3 küüslauguküünt, hakitud
    1/4 tassi peeneks hakitud päikesekuivatatud tomateid
    1 tass jämedalt hakitud beebispinatit
    1 supilusikatäis hakitud värsket tilli
    2 teelusikatäit kuivatatud pune
    1 teelusikatäis soola
    1/2 teelusikatäit jahvatatud musta pipart
    2 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli

    Serveerimiseks (valikuline):
    salatilehed
    TZATZIKI kaste
    Murendatud fetajuust
    Viilutatud sibul
    Viilutatud tomat
    Viilutatud avokaado

    Valmistamine:


    1. Keskmise suurusega kausis sega kokku hakkliha, punane sibul, küüslauk, päikesekuivatatud tomatid, spinat, till, pune, sool ja pipar. Sega kõik kätega läbi. Vormi 4 suurt kotletti.
    2. Kuumuta õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Prae kotlette umbes 5 minutit mõlemalt poolt (kuni need on kenasti pruunistunud). Teise võimalusena grilli.

    3. Nautige kotlette ilma lisanditeta või tehke burgereid/võileibu oma lemmiklisandite ja maitseainetega!

    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: downshiftology.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login