Koostisosad:
450 grammi hakkliha
1/4 tassi tükeldatud punast sibulat
3 küüslauguküünt, hakitud
1/4 tassi peeneks hakitud päikesekuivatatud tomateid
1 tass jämedalt hakitud beebispinatit
1 supilusikatäis hakitud värsket tilli
2 teelusikatäit kuivatatud pune
1 teelusikatäis soola
1/2 teelusikatäit jahvatatud musta pipart
2 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
Serveerimiseks (valikuline):
salatilehed
TZATZIKI kaste
Murendatud fetajuust
Viilutatud sibul
Viilutatud tomat
Viilutatud avokaado
Valmistamine:
1. Keskmise suurusega kausis sega kokku hakkliha, punane sibul, küüslauk, päikesekuivatatud tomatid, spinat, till, pune, sool ja pipar. Sega kõik kätega läbi. Vormi 4 suurt kotletti.
2. Kuumuta õli suurel pannil keskmisel kuumusel. Prae kotlette umbes 5 minutit mõlemalt poolt (kuni need on kenasti pruunistunud). Teise võimalusena grilli.
3. Nautige kotlette ilma lisanditeta või tehke burgereid/võileibu oma lemmiklisandite ja maitseainetega!
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: downshiftology.com
Only registered users can comment.
Register or Login