Soovitame Mehhiko mango kastet serveerida tortillakrõpsude, kana, lõhe, kinoa, salati jms kõrvale.
Koostisosad:
1 suur kindel avokaado (veidi küps), kuubikuteks lõigatud
1 ½ tassi kuubikuteks lõigatud mangot (umbes 2 suurt küpset mangot)
1 punane paprika, peeneks hakitud
1/4 tassi peeneks hakitud punast sibulat
1 seemnetega jalapeno pipar, hakitud
1/4 tassi värsket hakitud koriandrit
1 väike laim (koor ja mahl)
Soola ja pipart (maitse järgi)
Valmistamine:
Sega kõik koostisosad keskmises kausis. Maitsesta koriandriga, et saada lisamaitset. Säilita õhukindlas anumas külmkapis kuni 3 päeva. Muide, laimimahl aitab avokaadol rohelisena püsida!
Saagis: 4-6 portsjonit
Retsept: ambitionalkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login