Mango salsa

    Soovitame Mehhiko mango kastet serveerida tortillakrõpsude, kana, lõhe, kinoa, salati jms kõrvale.

    Koostisosad:

    1 suur kindel avokaado (veidi küps), kuubikuteks lõigatud
    1 ½ tassi kuubikuteks lõigatud mangot (umbes 2 suurt küpset mangot)
    1 punane paprika, peeneks hakitud
    1/4 tassi peeneks hakitud punast sibulat
    1 seemnetega jalapeno pipar, hakitud
    1/4 tassi värsket hakitud koriandrit
    1 väike laim (koor ja mahl)
    Soola ja pipart (maitse järgi)

    Valmistamine:


    Sega kõik koostisosad keskmises kausis. Maitsesta koriandriga, et saada lisamaitset. Säilita õhukindlas anumas külmkapis kuni 3 päeva. Muide, laimimahl aitab avokaadol rohelisena püsida!


    Saagis: 4-6 portsjonit
    Retsept: ambitionalkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login