Koostisosad:
2 keskmise suurusega küpset banaani (kõige paremad on need, millel on kõige rohkem pruune laike)
2 muna
1/2 tassi (120 g) suhkrutamata mandlipiima
1 tl vaniljeekstrakti
1 ½ tassi (143 g) kaerahelbeid (gluteenivaba, soovi korral)
2 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl jahvatatud kaneeli
1/4 tl soola
Oliiviõli (praadimiseks)
Valmistamine:
1. Pane kõik koostisosad blenderisse ja püreesta ühtlaseks massiks (umbes 30–60 sekundit).
2. Määri praepann kergelt kookosõli, veganvõi või oliiviõliga ja aseta keskmisele kuumusele. Kui pann on kuum, lisa 1/3 tassi tainast (iga pannkoogi jaoks) ja küpseta 2–4 minutit (kuni pannkoogid kergelt paisuvad ja servadel on näha paar mulli).
3. Pööra pannkoogid ümber ja küpseta, kuni põhi on kuldpruun. Kui märkad, et pannkoogid pruunistuvad liiga kiiresti, alanda kuumust. Soovitame alustada keskmisel kuumusel ja seejärel vähendada kuumust keskmise-madalale, et pannkoogid ära ei kõrbeks.
4. Pühkige pann puhtaks ja korrake protseduuri täiendava õli ja ülejäänud taignaga.
Saagis: 9 pannkooki
Retsept: ambitionalkitchen.com
Only registered users can comment.
Register or Login