Kikerherne- ja kanasalat

    Koostisosad:

    Kreemja Kreeka jogurtikastme jaoks:
    1/3 tassi täispiima Kreeka jogurtit
    3 supilusikatäit Prantsuse DIJON sinepit
    1 sidrun (mahl pressitud)
    1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
    Extra virgin oliiviõli
    1 tl magusat paprikat
    1/2 tl punase pipra helbeid
    Soola
    Must pipar

    Salati jaoks:
    1 purk (400 g) kikerherneid, nõrutatud ja voolava vee all loputatud
    350 g riivitud kanarinda (keedetud või küpsetatud)
    2 sellerivart, peeneks hakitud
    1-2 šalottsibulat, peeneks hakitud
    Päikesekuivatatud tomatid, hakitud
    1/2 tassi hakitud värsket peterselli

    Valmistamine:


    1. Valmista kaste: Suures kausis sega jogurt, sinep, sidrunimahl, küüslauk, helde supilusikatäis oliiviõli, paprika, punase pipra helbed ja helde näpuotsatäis soola ja pipart (umbes 1/2 tl igaüht). Sega hästi läbi.

    2. Lisa kikerherned kaussi koos kastmega ja purusta need kergelt lusika või kahvli seljaga. Seejärel lisa hakitud kana, seller, šalottsibul, päikesekuivatatud tomatid ja petersell. Sega korralikult läbi.

    3. Kui sul on aega, pane kanasalat umbes 20 minutiks külmkappi (see on valikuline, eriti kui kasutad juba külmkapis hoitud kana). Serveeri salat kausis või tee kanasalatist võileibu. Head isu!

    Portsjonid: 4
    Retsept: themediterraneandish.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login