Vegan riisisalat pekanipähklite ja õuntega

    Koostisosad:


    600 g (3 tassi) keedetud pruuni või valget riisi (vastab 1 tassile / 200 g keedetamata riisile)
    jämedalt hakitud pekanipähklid
    1 tükeldatud avokaado
    1 tükeldatud õun
    4 supilusikatäit hakitud värsket tilli

    Kastme jaoks:
    1 apelsin (mahl pressitud)
    1/2 sidruni (mahl pressitud)
    4 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
    2 hakitud küüslauguküünt
    1 supilusikatäis peeneks hakitud värsket tilli
    1 supilusikatäis prantsuse DIJONi sinepit

    Valmistamine:


    1. Suures kausis sega riis, hakitud pekanipähklid, avokaado, õun ja till.
    2. Pigista apelsinist ja sidrunist mahl välja. Väikeses kausis sega kokku oliiviõli, küüslauk, till, sinep, apelsini- ja sidrunimahl (või kasuta väikest blenderit, kui soovid).
    3. Vala kaste suurde kaussi koos riisiseguga ja sega korralikult läbi.
    4. Serveeri salatit kuumalt või külmalt, spinati, röstitud kõrvitsa või TOFUga.


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: forkfulofplants.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login