Koostisosad:
600 g (3 tassi) keedetud pruuni või valget riisi (vastab 1 tassile / 200 g keedetamata riisile)
jämedalt hakitud pekanipähklid
1 tükeldatud avokaado
1 tükeldatud õun
4 supilusikatäit hakitud värsket tilli
Kastme jaoks:
1 apelsin (mahl pressitud)
1/2 sidruni (mahl pressitud)
4 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
2 hakitud küüslauguküünt
1 supilusikatäis peeneks hakitud värsket tilli
1 supilusikatäis prantsuse DIJONi sinepit
Valmistamine:
1. Suures kausis sega riis, hakitud pekanipähklid, avokaado, õun ja till.
2. Pigista apelsinist ja sidrunist mahl välja. Väikeses kausis sega kokku oliiviõli, küüslauk, till, sinep, apelsini- ja sidrunimahl (või kasuta väikest blenderit, kui soovid).
3. Vala kaste suurde kaussi koos riisiseguga ja sega korralikult läbi.
4. Serveeri salatit kuumalt või külmalt, spinati, röstitud kõrvitsa või TOFUga.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: forkfulofplants.com
Only registered users can comment.
Register or Login