Vegan külmutatud jogurti magustoit

    See on tervislik suupiste, mis sobib ideaalselt hommikusöögiks!

    Koostisosad:


    Põhja jaoks:
    3 kivistatud MEDJOOL datlit (kuumas vees leotatud ja nõrutatud)
    1/2 tassi teie valitud pähkleid või seemneid
    1/4 tassi kaerahelbeid

    Kreemikihi jaoks:
    140 g jogurtit (nt kookos- või sojajogurtit)
    100 g vegan toorjuustu (või kasutage lihtsalt rohkem jogurtit, kui soovite „kergemat“ magustoitu)
    1/3 tassi teie valitud magusainet (nt ksülitooli)
    100 g maasikaid (valikuline)
    1½ supilusikatäit laimi- või sidrunimahla

    Kaunistamiseks:
    Värsked marjad (nt maasikad, vaarikad, murakad)
    Granola

    Valmistamine:


    1. Leota datleid kõigepealt 2–4 minutit kuumas vees ja nõruta seejärel. Püreesta datlid, pähklid ja kaerahelbed köögikombainis või blenderis.

    2. Suru datli- ja pähklisegu kindlalt 8 silikoonist muffinivormi.
    3. Seejärel sega jogurt, toorjuust (kui kasutad), magusaine, sidrun ja puuviljad ühtlaseks massiks. Maitsesta ja vajadusel kohanda magusust.

    4. Vala jogurtisegu põhjale ja lisa lisandeid, näiteks marju ja granolat.

    5. Külmuta magustoit 1-2 tunniks (kuni soovitud tekstuur on pehmem või kindlam). Lase magustoidul enne söömist vähemalt 15 minutit sulada, et see pehmeneks ja maitset tugevdaks.


    Saagis: 8 portsjonit
    Retsept: elavegan.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login