Värskendav arbuusi limonaad

    Koostisosad:

    2 suurt sidrunit
    5 tassi seemneteta arbuusikuubikuid (umbes pool väikest arbuusi)
    2 laimimahla
    1 tass purustatud jääd (lisaks jääkuubikud serveerimiseks)
    2 supilusikatäit suhkrut (või rohkem maitse järgi)
    2 supilusikatäit mett (või rohkem maitse järgi)
    Serveerimiseks: värsket basiilikut, sidruniviilusid ja/või arbuusilõike (valikuline)

    Valmistamine:


    1. Pese ja lõika sidrunid väikesteks tükkideks, jättes koore alles. Eemalda seemned noaotsaga. Pane sidruniviilud koos arbuusi, laimimahla, purustatud jää, suhkru ja meega blenderisse. Blenderda ühtlaseks massiks. Maitsesta ja lisa vajadusel suhkrut või mett.
    2. Aseta kannu kohale kurn ja vala arbuusilimonaadi segu sisse (võid arbuusilimonaadi külmkapis hoida kuni 4 päeva; sega enne serveerimist korralikult läbi).
    3. Serveeri limonaadi jääkuubikute, värskete basiilikulehtede ja sidruniviiluga.


    Saagis: 6 portsjonit
    Retsept: themediterraneandish.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login