See on maitsev alternatiiv tavalisele kartulipüreele.
Koostisosad:
1 keskmine lillkapsas (900 g), hakitud
2 supilusikatäit sulatatud võid
7 küüslauguküünt, hautatud
1/8 kuni 1/4 tl prantsuse sinepit (Dijon)
1/4 kuni 1/2 tl meresoola
Värskelt jahvatatud musta pipart
Serveerimiseks: murulauk (valikuline)
Valmistamine:
1. Kuumuta suures potis soolatud vesi keema. Lisa hakitud lillkapsas ja keeda pehmeks (umbes 10 minutit). Kurna vesi ja pane lillkapsas köögikombaini.
2. Purusta lillkapsas või, küüslaugu, sinepi, soola ja pipraga. Maitsesta vastavalt maitsele. Võid maitsestada ka murulauguga.
Saagis: 3-4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login