Lillkapsa "puder"

    See on maitsev alternatiiv tavalisele kartulipüreele.

    Koostisosad:


    1 keskmine lillkapsas (900 g), hakitud
    2 supilusikatäit sulatatud võid
    7 küüslauguküünt, hautatud
    1/8 kuni 1/4 tl prantsuse sinepit (Dijon)
    1/4 kuni 1/2 tl meresoola
    Värskelt jahvatatud musta pipart
    Serveerimiseks: murulauk (valikuline)


    Valmistamine:


    1. Kuumuta suures potis soolatud vesi keema. Lisa hakitud lillkapsas ja keeda pehmeks (umbes 10 minutit). Kurna vesi ja pane lillkapsas köögikombaini.
    2. Purusta lillkapsas või, küüslaugu, sinepi, soola ja pipraga. Maitsesta vastavalt maitsele. Võid maitsestada ka murulauguga.


    Saagis: 3-4 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login