Lillkapsasalat

    Koostisosad:

    3 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli

    3 supilusikatäit täispiima Kreeka jogurtit

    1½ supilusikatäit värsket sidrunimahla

    1 tl Prantsuse Dijoni sinepit

    1 tl mett

    1 riivitud küüslauguküüs

    ½ tl meresoola

    Värskelt jahvatatud musta pipart

    4 tassi väikeseid lillkapsaõisikuid (umbes üks keskmine lillkapsas kaaluga umbes 700 g)

    3 kõvaks keedetud muna, hakitud

    2 õhukeselt viilutatud sellerivart

    ½ tassi marineeritud punast sibulat

    1½ supilusikatäit kapparit

    1 supilusikatäis hakitud värsket peterselli

    1 supilusikatäis hakitud värsket tilli

    Valmistamine:

    1. Suures kausis klopi kokku oliiviõli, Kreeka jogurt, sidrunimahl, sinep, mesi, küüslauk, sool ja paar näpuotsatäit pipart.

    2. Lisa lillkapsas ja sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, seller, marineeritud sibul, kapparid, petersell ja till. Sega kõik läbi.

    3. Kata kinni ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi.

    4. Enne serveerimist sega salat korralikult läbi ja maitsesta vastavalt oma maitsele täiendavate maitseainetega.

    Portsjoneid: 4

    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login