Koostisosad:
3 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
3 supilusikatäit täispiima Kreeka jogurtit
1½ supilusikatäit värsket sidrunimahla
1 tl Prantsuse Dijoni sinepit
1 tl mett
1 riivitud küüslauguküüs
½ tl meresoola
Värskelt jahvatatud musta pipart
4 tassi väikeseid lillkapsaõisikuid (umbes üks keskmine lillkapsas kaaluga umbes 700 g)
3 kõvaks keedetud muna, hakitud
2 õhukeselt viilutatud sellerivart
½ tassi marineeritud punast sibulat
1½ supilusikatäit kapparit
1 supilusikatäis hakitud värsket peterselli
1 supilusikatäis hakitud värsket tilli
Valmistamine:
1. Suures kausis klopi kokku oliiviõli, Kreeka jogurt, sidrunimahl, sinep, mesi, küüslauk, sool ja paar näpuotsatäit pipart.
2. Lisa lillkapsas ja sega korralikult läbi. Seejärel lisa munad, seller, marineeritud sibul, kapparid, petersell ja till. Sega kõik läbi.
3. Kata kinni ja pane vähemalt 1 tunniks külmkappi.
4. Enne serveerimist sega salat korralikult läbi ja maitsesta vastavalt oma maitsele täiendavate maitseainetega.
Portsjoneid: 4
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login