Koostisosad:
170 g šalottsibulat
1 väike šalottsibul, pooleks lõigatud ja viilutatud (tuntud ka kui šalottsibul või šalottsibul)
170 g värskeid murakaid
170 g värskeid vaarikaid
170 g värskeid maasikaid
110 g BURRATA juustu
Salakastme jaoks:
3 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
1 suur sidrun (pressitud)
soola ja musta pipart
Valmistamine:
1. Valmista salatikaste: lisa väikesesse kaussi ekstra neitsioliiviõli, sidrunimahl, sool ja pipar. Vahusta ühtlaseks massiks.
2. Lisa suures kausis šalottsibul, šalottsibul ja kõik marjad. Vala peale kaste ja sega õrnalt läbi.
3. Tõsta salat serveerimisvaagnale ja puista peale BURRATA juustu. Nämma!
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login