Koostisosad:
200 g teie valitud Aasia nuudleid
150 g külmutatud EDAMAME ube
1 keskmine porgand, õhukeselt pikuti viilutatud
100 g riivitud punast kapsast
90 g maapähklivõid, siledaks
4 spl sojakastet
4 spl vett
2 tl hakitud küüslauku
1 tl hakitud ingverit
1 ½ spl riisiäädikat
2 tl vürtsikat GOCHUJANG pastat (või vürtsikat SRIRACHA kastet)
Hakitud rohelist sibulat (valikuline)
30 g röstitud maapähkleid (valikuline)
Peotäis hakitud koriandrit (valikuline)
Valmistamine:
1. Keeda valitud Aasia nuudleid pakendi juhiste järgi; lisa külmutatud EDAMAME oad potti sulama. Lihtsalt ära keeda nuudleid üle!
2. Valmista kaste: Vahusta kausis kokku maapähklivõi, sojakaste, vesi, hakitud küüslauk ja ingver, riisiäädikas ja GOCHUJANG pasta (või SRIRACHA kaste) siledaks massiks. 3. Kurna pasta ja EDAMAME oad, loputa neid külma vee all ning sega seejärel ettevalmistatud maapähklikastme ja hakitud köögiviljadega. Kaunista hakitud rohelise sibula, röstitud maapähklite ja koriandriga.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: forkfulofplants.com
Only registered users can comment.
Register or Login