Koostisosad:
2 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
2 supilusikatäit värskelt pressitud sidrunimahla
1 küüslauguküüs, riivitud
1 tl prantsuse DIJON sinepit
1 tl meresoola
Värskelt jahvatatud musta pipart
3 tassi keedetud kikerherneid, nõrutatud ja voolava vee all loputatud
2 tassi kollaseid ja punaseid viinamarjatomateid, pooleks lõigatud
1/2 suurt kurki, kuubikuteks lõigatud
1/2 tassi marineeritud punast sibulat
1/2 tassi KALAMATA oliive, kivid eemaldatud, pooleks lõigatud
1/2 tassi hakitud värsket peterselli
1/4 tassi hakitud värsket tilli
1/4 tassi hakitud värsket piparmünti (ja terved lehed kaunistuseks)
Valmistamine:
1. Suures kausis klopi kokku oliiviõli, sidrunimahl, küüslauk, sinep, sool ja paar näpuotsatäit pipart.
2. Lisa kikerherned, tomatid, kurgid, marineeritud sibul ja oliivid ning sega. Seejärel lisa petersell, till ja piparmünt ning sega uuesti läbi.
3. Maitsesta täiendavate vürtsidega, kaunista värskete piparmündilehtedega ja serveeri. Nämma!
Saagis: 4-6 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login