Kaunista oma salat selle erksa ja kreemja kastmega või kasuta seda dipikastmena.
Koostisosad:
1½ tassi riivitud porgandeid (1 suur või 2 väikest porgandit)
2/3 kuni 1 tass vett
1/2 tassi ekstra neitsioliiviõli
1/4 tassi riisiäädikat
1 supilusikatäis hakitud värsket ingverit
1/2 tl meresoola
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200 °C-ni; kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
2. Nirista porganditele oliiviõli ja jaota ühtlaselt küpsetusplaadile. Küpseta 20–25 minutit (kuni pehmenemiseni).
3. Seejärel pane porgandid blenderisse. Lisa ka 2/3 tassi vett, oliiviõli, riisiäädikas, ingver ja sool. Blenderda ühtlaseks massiks. Kui kaste on liiga paks, lisa veel kuni 1/3 tassi vett ja blenderda uuesti.
4. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.
Saagis: 4–6 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login