Porgandi- ja ingverikastmega salatitele (ja muule!)

    Kaunista oma salat selle erksa ja kreemja kastmega või kasuta seda dipikastmena.

    Koostisosad:


    1½ tassi riivitud porgandeid (1 suur või 2 väikest porgandit)
    2/3 kuni 1 tass vett
    1/2 tassi ekstra neitsioliiviõli
    1/4 tassi riisiäädikat
    1 supilusikatäis hakitud värsket ingverit
    1/2 tl meresoola

    Valmistamine:


    1. Kuumuta ahi 200 °C-ni; kata küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
    2. Nirista porganditele oliiviõli ja jaota ühtlaselt küpsetusplaadile. Küpseta 20–25 minutit (kuni pehmenemiseni).
    3. Seejärel pane porgandid blenderisse. Lisa ka 2/3 tassi vett, oliiviõli, riisiäädikas, ingver ja sool. Blenderda ühtlaseks massiks. Kui kaste on liiga paks, lisa veel kuni 1/3 tassi vett ja blenderda uuesti.
    4. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.


    Saagis: 4–6 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login