Ahjus küpsetatud lillkapsas

    Nautige ahjust röstitud lillkapsast, lisage salatitesse, serveerige pastaga ja palju muud.

    Koostisosad:


    1 keskmine lillkapsas
    Ekstra neitsioliiviõli
    Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar

    Lisandid (valikuline):
    1 sidruni koor
    1/4 tassi hakitud värsket peterselli
    Riivitud parmesani juustu

    Valmistamine:


    1. Kuumutage ahi 220 °C-ni. Katke suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
    2. Jagage lillkapsas väikesteks õisikuteks. Segage oliiviõli, soola ja pipraga ning laotage ühtlaselt küpsetusplaadile. Küpsetage 25–35 minutit (kuni lillkapsas on pehme ja servad on pruunistunud).
    3. Maitsestage täiendavate maitseainetega (vastavalt maitsele). Võite maitsestada ka sidrunikoore, peterselli ja parmesani juustuga.


    Saagis: 4 portsjonit


    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login