Nautige ahjust röstitud lillkapsast, lisage salatitesse, serveerige pastaga ja palju muud.
Koostisosad:
1 keskmine lillkapsas
Ekstra neitsioliiviõli
Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar
Lisandid (valikuline):
1 sidruni koor
1/4 tassi hakitud värsket peterselli
Riivitud parmesani juustu
Valmistamine:
1. Kuumutage ahi 220 °C-ni. Katke suur küpsetusplaat küpsetuspaberiga.
2. Jagage lillkapsas väikesteks õisikuteks. Segage oliiviõli, soola ja pipraga ning laotage ühtlaselt küpsetusplaadile. Küpsetage 25–35 minutit (kuni lillkapsas on pehme ja servad on pruunistunud).
3. Maitsestage täiendavate maitseainetega (vastavalt maitsele). Võite maitsestada ka sidrunikoore, peterselli ja parmesani juustuga.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login