Mehhiko tomatikaste "Pico De Gallo"

    Soovitame Pico De Gallot serveerida Mehhiko roogadega (tacod, enchiladad, tortilla krõpsud jne).

    Koostisosad:


    2 tassi tükeldatud tomateid (3-4 väikest tomatit)
    3/4 tassi hakitud sibulat
    1/2 tassi hakitud värsket koriandrit
    1/4 tassi värskelt pressitud laimimahla
    2 küüslauguküünt, hakitud
    1 jalapeno pipar, varreta, tükeldatud
    1/2 tl meresoola (ja maitse järgi veel)

    Valmistamine:


    Kausis sega kokku hakitud tomatid, sibul, koriander, laimimahl, küüslauk, jalapeno pipar ja sool. Soovi korral lisa maitseaineid (maitse järgi). Pane külmkappi kuni kasutamiseni.


    Saagis: 6-8 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login