Grillitud suvikõrvits

    Grillitud suvikõrvits on kiire ja lihtne lisand, mis sobib hästi mitmesuguste pearoogadega.

    Värsked ürdid ja sidrunimahl annavad suvikõrvitsale värskendava maitse.

    Koostisosad:


    2 keskmise suurusega suvikõrvitsat, lõigatud pikuti poole sentimeetri paksusteks ribadeks
    Extra virgin oliiviõli (tilgutamiseks)
    1/4 tl küüslaugupulbrit
    Sidruniviilud
    Värskelt hakitud peterselli- või basiilikulehed
    Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar

    Valmistamine:


    1. Kuumuta grill või grillpann keskmise kuumusega.
    2. Aseta suvikõrvits suurele taldrikule või kandikule, nirista peale oliiviõli ning maitsesta küüslaugupulbri, soola ja pipraga.
    3. Grilli 1-3 minutit mõlemalt poolt (kuni suvikõrvits on pehme ja pinnal on tumedad grillijäljed).
    4. Tõsta grillilt ja nirista peale sidrunimahla. Maitsesta värskete ürtide ja muude maitseainetega (maitse järgi).


    Saagis: 4 portsjonit
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login