Grillitud suvikõrvits on kiire ja lihtne lisand, mis sobib hästi mitmesuguste pearoogadega.
Värsked ürdid ja sidrunimahl annavad suvikõrvitsale värskendava maitse.
Koostisosad:
2 keskmise suurusega suvikõrvitsat, lõigatud pikuti poole sentimeetri paksusteks ribadeks
Extra virgin oliiviõli (tilgutamiseks)
1/4 tl küüslaugupulbrit
Sidruniviilud
Värskelt hakitud peterselli- või basiilikulehed
Meresool ja värskelt jahvatatud must pipar
Valmistamine:
1. Kuumuta grill või grillpann keskmise kuumusega.
2. Aseta suvikõrvits suurele taldrikule või kandikule, nirista peale oliiviõli ning maitsesta küüslaugupulbri, soola ja pipraga.
3. Grilli 1-3 minutit mõlemalt poolt (kuni suvikõrvits on pehme ja pinnal on tumedad grillijäljed).
4. Tõsta grillilt ja nirista peale sidrunimahla. Maitsesta värskete ürtide ja muude maitseainetega (maitse järgi).
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login