Lõunaks spinati ja hummuse wrapid

    Need saiakesed sobivad ideaalselt nii lõunaks kui ka piknikule või reisile!

    Koostisosad:

    4 suurt tortillat

    Peotäis spinatilehti

    Kurk, lõigatud pikkadeks õhukesteks viiludeks

    2-3 mahedat paprikat või paprikat, viilutatud

    Värske petersell (valikuline)

    TOFU juust või muu valitud valgutoode (valikuline)

    Puista peale kanepiseemneid (valikuline)

    Spinati hummuse jaoks (saagis umbes 1 ½ tassi):

    1 purk (400 g) kikerherneid, nõrutatud ja voolava vee all loputatud

    1/4 tassi köögiviljapuljongit (või vett)

    3 supilusikatäit värsket sidrunimahla

    2 supilusikatäit TAHINIT (seesamipastat)

    1 küüslauguküüs

    1/2 tl meresoola

    1/4 tassi värsket peterselli

    1/8 tl köömneid

    1/8 tl jahvatatud suitsupaprikat

    Värskelt jahvatatud musta pipart (maitse järgi)

    1 ½ tassi värsket spinatit

    Valmistamine:

    1. Valmista spinati hummus: Sega köögikombainis kikerherned, köögiviljapuljong, sidrunimahl, TAHINI, küüslauk, sool, petersell, köömned, jahvatatud paprikat ja musta pipart, kuni kõik on hästi segunenud. Lisa spinat ja püreesta uuesti. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.

    2. Valmista rullid: Määri igale tortillale umbes 1/4 tassi hummust (jättes 1 cm servast lõhnatu). Seejärel lisa spinatilehed, kurk ja paprikaviilud. Puista peale värsket peterselli, TOFU juustu (või muud valitud valku) ja kanepiseemneid, kui neid kasutad. Keera rulli ja mässi fooliumisse. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.

    Saagikus: 4 portsjonit

    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login