Need saiakesed sobivad ideaalselt nii lõunaks kui ka piknikule või reisile!
Koostisosad:
4 suurt tortillat
Peotäis spinatilehti
Kurk, lõigatud pikkadeks õhukesteks viiludeks
2-3 mahedat paprikat või paprikat, viilutatud
Värske petersell (valikuline)
TOFU juust või muu valitud valgutoode (valikuline)
Puista peale kanepiseemneid (valikuline)
Spinati hummuse jaoks (saagis umbes 1 ½ tassi):
1 purk (400 g) kikerherneid, nõrutatud ja voolava vee all loputatud
1/4 tassi köögiviljapuljongit (või vett)
3 supilusikatäit värsket sidrunimahla
2 supilusikatäit TAHINIT (seesamipastat)
1 küüslauguküüs
1/2 tl meresoola
1/4 tassi värsket peterselli
1/8 tl köömneid
1/8 tl jahvatatud suitsupaprikat
Värskelt jahvatatud musta pipart (maitse järgi)
1 ½ tassi värsket spinatit
Valmistamine:
1. Valmista spinati hummus: Sega köögikombainis kikerherned, köögiviljapuljong, sidrunimahl, TAHINI, küüslauk, sool, petersell, köömned, jahvatatud paprikat ja musta pipart, kuni kõik on hästi segunenud. Lisa spinat ja püreesta uuesti. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.
2. Valmista rullid: Määri igale tortillale umbes 1/4 tassi hummust (jättes 1 cm servast lõhnatu). Seejärel lisa spinatilehed, kurk ja paprikaviilud. Puista peale värsket peterselli, TOFU juustu (või muud valitud valku) ja kanepiseemneid, kui neid kasutad. Keera rulli ja mässi fooliumisse. Pane külmkappi kuni kasutamiseni.
Saagikus: 4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login