Koostisosad:
1 tass kinoad
1 sidrun
1 tl pune
3/4 tl koššersoola
1/4 tl musta pipart
1/4 tassi ekstra neitsioliiviõli
4 rohelist sibulat (valged ja rohelised osad)
2 paprikat (punane, kollane või oranž)
1/2 tassi kivistatud Kalamata oliive, nõrutatud
1 kurk
1/2 tassi purustatud fetajuustu
Valmistamine:
1. Loputa kinoad külma jooksva vee all korralikult läbi. Keeda pakendi juhiste järgi.
2. Kinoad küpsevad, lisa sidrunimahl ja -koor serveerimiskaussi koos pune, soola ja pipraga. Vahusta hulka oliiviõli. Maitsesta ja maitsesta vastavalt oma maitsele.
3. Kui kinoad on pehmed ja küpsenud, lisa need kaussi koos kastmega. Sega, et kvinoad oleksid kastmega kaetud, ja lase kinoal sidrunikastet imada. Lase enne köögiviljade lisamist täielikult jahtuda.
4. Samal ajal kui kinoa jahtub, tükelda köögiviljad ja lisa need kinoale jooksvalt. Puhasta ja viiluta roheline sibul, haki paprikad ja libista noaga üle oliivide, et need väiksemateks tükkideks murda. Lõika kurk pooleks, seejärel neljaks ja viiluta. Lisa kaussi ja sega. Lisa peale fetat ja serveeri. Võid roa veelgi maitsvamaks muuta, kaunistades seda värskete punelehtedega, aga see on täiesti valikuline.
Portsjonid: 8
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login