Koostisosad:
2 tassi (300 g) külmutatud maasikaid
1/3 tassi (100 g) vahtrasiirupit
1 ¼ tassi (300 g) täisrasvast kookospiima
2/3 tassi (100 g) tooreid india pähkleid
1/2 tl vaniljeekstrakti
Valmistamine:
1. Leota india pähkleid külmas vees üleöö või keeda 20 minutit, kuni need on pehmenenud, seejärel nõruta.
2. Pane kõik koostisosad kiirelt töötavasse blenderisse ja püreesta ühtlaseks massiks.
3. Vala segu sügavkülmikukindlasse anumasse ja pane mitmeks tunniks sügavkülma (või üleöö). Soovitame jäätist esimese tunni jooksul iga 20 minuti järel segada, vastasel juhul kõveneb see liiga palju.
4. Enne serveerimist sulata jäätis toatemperatuuril (umbes 15-20 minutit). Nämma!
Retsept: elavegan.com
Only registered users can comment.
Register or Login