Kohupiima muffinid kikerhernejahu ja aurutatud brokkoliga (gluteenivabad)

    Koostisosad:

    1 tass (210 g) täisrasvast kodujuustu

    4 muna

    1/4 tassi (30 g) kikerhernejahu (võib asendada universaaljahuga)

    1 ½ tassi (150 g) mandlijahu

    1 tl küpsetuspulbrit

    1/4 tassi piima

    3/4 tassi riivitud cheddari juustu

    1 tass (100 g) peeneks hakitud aurutatud brokoliõisikuid

    Valmistamine:

    1. Kuumuta ahi 200 °C-ni.

    2. Kata koogivormid küpsetuspaberiga (9 koogikest).

    3. Auruta brokoliõisikuid ja -varsi. Seejärel loputa külma veega, pigista liigne vesi puhta köögirätikuga välja ja haki peeneks. Selle retsepti jaoks on vaja 1 tassi hakitud brokolit.

    4. Suures kausis klopi kokku kodujuust, munad ja piim.

    5. Lisa kikerhernejahu, mandlijahu ja küpsetuspulber. Sega korralikult läbi.

    6. Seejärel lisa 1/2 tassi riivitud cheddari juustu ja aurutatud, hakitud brokoliõisikud. Sega korralikult läbi.

    7. Lusikaga tõsta segu 9 ettevalmistatud koogivormi. Puista ülejäänud 1/4 tassi juustu koogikeste peale.

    8. Pane ahju ja küpseta 25–30 minutit. Seejärel võta ahjust välja ja lase restil jahtuda.

    Saagis: 9 koogikest

    Retsept: heynutritionlady.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login