Koostisosad:
1 kg lõhefileed
3/4 tl soola
1/4 tl värskelt jahvatatud musta pipart
1/4 tassi majoneesi
1 ½ tassi murendatud fetajuustu (umbes 200 g)
1/4 tassi hakitud värsket peterselli
2 supilusikatäit hakitud värsket tilli
1 tl peenelt riivitud sidrunikoort
1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
Sidruniviilud (serveerimiseks)
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200 °C-ni. Kata suur küpsetusplaat fooliumiga ja määri rasvainega.
2. Aseta lõhe ettevalmistatud ahjuplaadile, nahk ülespoole (maitsesta nahk soola ja pipraga ning pintselda majoneesiga).
3. Sega kausis fetajuust, petersell, till, sidrunikoor ja küüslauk (jäta feta murendamata). Määri segu majoneesiga kaetud lõhele.
4. Küpseta lõhet umbes 25 minutit. Serveeri soojalt sidruniviiludega. Nämma!
Saagis: 6 portsjonit
Retsept: delish.com
Only registered users can comment.
Register or Login