Koostisosad:
1 ½ supilusikatäit Itaalia maitseaineid
1/4 tassi ekstra neitsioliiviõli
3 küüslauguküünt, hakitud
1 tl jahvatatud paprikat
1/2 tl soola
1/4 tl jahvatatud musta pipart
450 g kanarinda, lõigatud suupärasteks tükkideks
4 tassi brokoliõisikuid (~2 brokolit)
1 keskmine suvikõrvits, lõigatud poolkuu kujulisteks viiludeks
2 punast paprikat, lõigatud 2-3 cm tükkideks
hakitud sibul
Lisakoostisosad (valikuline): hakitud petersell ja riivitud PARMIGIANO REGGIANO juust
Valmistamine:
1. Kuumuta ahi 200 °C-ni. Valmista kaste: sega väikeses kausis oliiviõli, Itaalia maitseained, küüslauk, jahvatatud paprika ja sool. Pane kõrvale.
2. Pane kana, brokoli, suvikõrvits, paprika ja sibul suurde kaussi. Nirista peale kastet ja sega, et see oleks hästi kaetud.
3. Laota kastmega kaetud koostisosad küpsetusplaadile.
4. Küpseta ahjus 20-25 minutit, kuni kana on läbi küpsenud ja köögiviljad kergelt pruunistunud. Enne serveerimist kaunista värske hakitud peterselli ja riivitud PARMIGIANO REGGIANO juustuga.
Portsjonid: 6
Retsept: downshiftology.com
Only registered users can comment.
Register or Login