Õhus praetud lillkapsas on krõbe eelroog või lisand.
Serveeri oma lemmikkastmega!
Koostisosad:
1 tass PANKO riivsaia
1 ½ tl jahvatatud suitsupaprikat
1/2 tl küüslaugupulbrit
1/2 tl sibulapulbrit
1/2 tl Cayenne'i pipart
1/4 tl meresoola
1 muna
2 tassi väikeseid lillkapsaõisikuid
Extra virgin oliiviõli (tilgutamiseks)
Valmistamine:
1. Sega küpsetusplaadil PANKO riivsai, jahvatatud suitsupaprika, küüslaugupulber, sibulapulber, Cayenne'i pipar ja sool. Väikeses madalas kausis klopi lahti muna.
2. Kuumuta õhufritüür temperatuurini 190 °C (375 °F).
3. Kasta iga õisik lahtiklopitud munasse, kata riivsaiaseguga ja aseta seejärel suurele taldrikule. Nirista peale oliiviõli ja aseta ühe kihina fritüüri, jättes õisikute vahele ruumi. Ära pane panni liiga täis – vajadusel korda partiidena. Prae kuumaõhufritüüris 9–12 minutit (kuni kaunilt pruunistunud ja krõbedad). Täpne aeg sõltub teie kuumaõhufritüürist. Korda sama ülejäänud lillkapsatükkidega.
4. Maitsesta vastavalt soovile täiendavate maitseainetega ja serveeri. Head isu!
Portsjonid: 4
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login