Serveeri seda kastet röstitud köögiviljade (kartul, lillkapsas, brokkoli...), falafeli, riisi- või kinoakaussidega jne.
Koostisosad:
1 tass täisrasvast Kreeka jogurtit
1 supilusikatäis ekstra neitsioliiviõli
1 supilusikatäis värskelt pressitud sidrunimahla
1 riivitud küüslauguküüs
1/2 tl meresoola
1 supilusikatäis vett (ja vajadusel rohkem)
Valmistamine:
1. Sega kausis Kreeka jogurt, oliiviõli, sidrunimahl, küüslauk ja sool.
2. Sega hulka vesi. Kui kaste on liiga paks, lisa vett (lisa 1 supilusikatäis korraga, kuni saavutatakse soovitud konsistents). Maitsesta vastavalt soovile täiendavate maitseainetega.
3. Säilita kastet õhukindlas anumas külmkapis kuni 5 päeva.
Saagis: 1 ¼ tassi kastet
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login