Küüslaugu-kreeka jogurtikaste

    Serveeri seda kastet röstitud köögiviljade (kartul, lillkapsas, brokkoli...), falafeli, riisi- või kinoakaussidega jne.


    Koostisosad:


    1 tass täisrasvast Kreeka jogurtit
    1 supilusikatäis ekstra neitsioliiviõli
    1 supilusikatäis värskelt pressitud sidrunimahla
    1 riivitud küüslauguküüs
    1/2 tl meresoola
    1 supilusikatäis vett (ja vajadusel rohkem)


    Valmistamine:


    1. Sega kausis Kreeka jogurt, oliiviõli, sidrunimahl, küüslauk ja sool.
    2. Sega hulka vesi. Kui kaste on liiga paks, lisa vett (lisa 1 supilusikatäis korraga, kuni saavutatakse soovitud konsistents). Maitsesta vastavalt soovile täiendavate maitseainetega.
    3. Säilita kastet õhukindlas anumas külmkapis kuni 5 päeva.


    Saagis: 1 ¼ tassi kastet
    Retsept: loveandlemons.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login