Koostisosad:
1/2 kapsast, hakitud
1 suur porgand, riivitud
Roosa sibul, hakitud
1/2 kimpu koriandrit, hakitud
1 suur punane õun (näiteks Gala), peeneks hakitud
1/4 tassi (60 ml) majoneesi
1/4 tassi (60 ml) maitsestamata jogurtit (täisrasvast)
1 laim (mahlaga)
1/4 tl värskelt jahvatatud musta pipart
1/4 tl soola
1 supilusikatäis SRIRACHA kastet (ja maitse järgi veel)
Valmistamine:
1. Haki kapsas, porgand, õun, koriander ja roheline sibul.
2. Valmista kaste: sega majonees, jogurt, laimimahl, sool, pipar ja SRIRACHA kaste. Maitsesta ja vajadusel maitsesta vastavalt vajadusele.
3. Suures kausis sega hakitud kapsas, porgand, roheline sibul, koriander ja õun. Vala kaste peale ja sega korralikult läbi.
4. Lase coleslaw'il 10-15 minutit seista. Enne serveerimist sega veel kord läbi.
Saagis: 6 portsjonit
Retsept: heynutritionlady.com
Only registered users can comment.
Register or Login