Soovitame serveerida falafeli võileibade, röstitud köögiviljade (näiteks grillitud lillkapsa) jms-ga!
Koostisosad:
1-2 küüslauguküünt
1/2 tl soola
3/4 tassi TAHINI (seesami) pastat
1/2 tassi värskelt pressitud laimi- või sidrunimahla
1/4 tassi külma vett (ja vajadusel rohkem)
1 tass hakitud värskeid petersellilehti (valikuline)
Valmistamine:
1. Purusta küüslauguküüned uhmris soolaga, kuni need moodustavad pasta (või lihtsalt purusta küüslauk ja maitsesta soolaga).
2. Püreesta köögikombainis küüslauk, TAHINI pasta ja sidrunimahl. Lisa veidi vett ja püreesta uuesti, kuni saavutad soovitud konsistentsi.
3. Tõsta kaste serveerimiskaussi ja sega soovi korral hulka värskelt hakitud peterselli. Head isu!
MÄRKUS. Lisa vett järk-järgult, kuni saavutad soovitud konsistentsi. TAHINIkaste peaks olema üsna vedel (nagu salatikaste). Kui soovid dipikastme konsistentsi, lisa lihtsalt vähem vett.
Saagis: 12 supilusikatäit kastet
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login