Kreemjas fetajuustukaste salatitele (ja muule!)

    Nirista seda kreemjat kastet salatitele, grillitud köögiviljadele või isegi pitsale!

    Võibade valmistamisel võid fetakastet kasutada majoneesi asemel.

    Koostisosad:

    1/2 tassi maitsestamata Kreeka jogurtit

    170 g fetajuustu (kõige parem on 170 g soolvees fetajuustuplokke (mitte eelnevalt murendatud juustu))

    1 sidrun (mahlast)

    3 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli

    1 riivitud küüslauguküüs

    Vesi (kuni ½ tassi)

    Valmistamine:

    1. Püreesta blenderis või suures S-teraga köögikombainis kastme koostisosad: Kreeka jogurt, fetajuust, riivitud küüslauk, sidrunimahl, umbes 3-4 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli ja 2-3 supilusikatäit vett.

    2. Blenderda, kuni kaste on kreemja konsistentsiga. Vajadusel lisa vett (lisa korraga 1 supilusikatäis, kontrollides kastme konsistentsi).

    3. Võid lisada 2 supilusikatäit peeneks hakitud värsket peterselli, basiilikut või piparmünti (valikuline).

    Saagis: 24 supilusikatäit kastet

    Retsept: themediterraneandish.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login