Nirista seda kreemjat kastet salatitele, grillitud köögiviljadele või isegi pitsale!
Võibade valmistamisel võid fetakastet kasutada majoneesi asemel.
Koostisosad:
1/2 tassi maitsestamata Kreeka jogurtit
170 g fetajuustu (kõige parem on 170 g soolvees fetajuustuplokke (mitte eelnevalt murendatud juustu))
1 sidrun (mahlast)
3 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
1 riivitud küüslauguküüs
Vesi (kuni ½ tassi)
Valmistamine:
1. Püreesta blenderis või suures S-teraga köögikombainis kastme koostisosad: Kreeka jogurt, fetajuust, riivitud küüslauk, sidrunimahl, umbes 3-4 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli ja 2-3 supilusikatäit vett.
2. Blenderda, kuni kaste on kreemja konsistentsiga. Vajadusel lisa vett (lisa korraga 1 supilusikatäis, kontrollides kastme konsistentsi).
3. Võid lisada 2 supilusikatäit peeneks hakitud värsket peterselli, basiilikut või piparmünti (valikuline).
Saagis: 24 supilusikatäit kastet
Retsept: themediterraneandish.com
Only registered users can comment.
Register or Login