Koostisosad:
2 pakki RAMEN-nuudleid
1 supilusikatäis õli
2 küüslauguküünt, hakitud
1/2 sibulat, hakitud
200 g kanakoibi, lõigatud suupärasteks tükkideks
1 ¼ tassi (315 ml) vett (ja vajadusel rohkem)
1 porgand, õhukeselt viilutatud
1 väike punane paprika, õhukeselt viilutatud
2 tassi kapsast, väga peeneks hakitud
Kastme jaoks:
1 supilusikatäis tumedat sojakastet
1 supilusikatäis AUSTRIKASTET
2 tl HOISIN-kastet
1 supilusikatäis MIRIN Jaapani maitseainet
Serveerimiseks (valikuline): hakitud roheline sibul või šalottsibul
Valmistamine:
1. Sega loetletud kastme koostisosad.
2. Kuumuta õli suurel pannil kõrgel kuumusel. Lisa sibul ja küüslauk, prae 1,5 minutit (kuni kuldpruuniks).
3. Lisa kana ja prae, kuni välispind muutub roosast valgeks.
4. Lisa kaste ja hauta 1 minut (kuni kana on karamelliseerunud).
5. Lisa hakitud porgand ja paprika. Küpseta 1 minut (kana peaks selleks ajaks olema hästi karamelliseerunud).
6. Tõsta kana ja köögiviljad kõrvale, et pastale ruumi teha. Lisa vesi; lisa pasta vette.
7. Kui vesi hakkab servadest keema, lase pastal 45 sekundit seista ja seejärel keera ümber.
8. Lase 30 sekundit seista, seejärel sega pasta kana ja köögiviljadega.
9. Lisa kapsas, prae 1 minut (kuni kaste pakseneb ja pasta on küpsenud ning kastmega kaetud).
10. Serveeri kohe; kaunista hakitud rohelise sibulaga.
Saagis: 3 portsjonit
Retsept: recipetineats.com
Only registered users can comment.
Register or Login