Hautatud spargel on suurepärane lisand, mille saab minutitega valmistada!
Seda saab maitsestada värskete ürtidega (petersell, till, murulauk), parmesani juustuga, röstitud männipähklitega jne.
Koostisosad:
2 supilusikatäit ekstra neitsioliiviõli
450 g sparglit (ainult pehmed osad, lõigatud 2-3 cm tükkideks)
1/4 tl meresoola
Värskelt jahvatatud musta pipart
1 tl värskelt pressitud sidrunimahla
Valmistamine:
1. Kuumuta oliiviõli pannil keskmisel kuumusel. Lisa spargel, sool ja paar näpuotsatäit pipart. Küpseta, sageli segades, 3-6 minutit (kuni pehme). Küpsetusaeg sõltub spargli paksusest.
2. Tõsta tulelt ja sega sidrunimahlaga. Maitsesta ja serveeri. Nämma!
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: loveandlemons.com
Only registered users can comment.
Register or Login