Koostisosad:
1 spl kookosõli
1 sibul, hakitud
4 küüslauguküünt, hakitud
5 cm tükk ingverit, hakitud
1 punane tšillipipar, seemnetest puhastatud ja hakitud
450 g pruune seeni, jämedalt hakitud
100 g rohelisi ube, lõigatud kolmeks osaks
1 spl GARAM MASALA't
1 tl jahvatatud köömneid
1/2 tl jahvatatud kurkumit
1/2 tl musti sinepiseemneid (valikuline)
1 spl tomatipastat
400 g purk kookospiima
1/2 laimi (mahl pressitud)
Valmistamine:
1. Kuumuta kookosõli pannil keskmisel kuumusel, seejärel lisa sibul. Prae 3-4 minutit (kuni see hakkab pehmenema), seejärel lisa küüslauk, ingver ja tšilli. Prae veel minut (kuni see eraldab oma aroomi).
2. Seejärel lisa pannile vürtsid ja prae minut, pidevalt segades. Lisa tomatipasta ja sega kõik läbi.
3. Lisa hakitud seened ja rohelised oad. Prae umbes 5 minutit, kuni seened veidi pehmenevad ja hakkavad vedelikku eraldama.
4. Lõpuks lisa kookospiim. Sega korralikult läbi ja lase keema tõusta.
5. Hauta tasasel tulel 15 minutit (kaaneta). Seened ja rohelised oad peaksid olema pehmed ning karri ise kreemjas ja kuldpruun.
6. Pigista sisse veidi laimimahla.
Saagis: 4 portsjonit
Retsept: forkfulofplants.com
Only registered users can comment.
Register or Login