Vegan ananassi pannkoogid

    Nende veganpannkookide valmistamine võtab kuni 20 minutit.

    Suurepärane hommikusöögiidee!

    Koostisosad:

    1 ⅓ tassi (220 g) peeneks hakitud värsket ananassi, toatemperatuuril

    1 ⅓ tassi (320 ml) kookospiima, toatemperatuuril (või muud taimset piima)

    1 supilusikatäis sulatatud, jahutatud kookosõli

    1 teelusikatäis vaniljeekstrakti

    1 ¾ tassi universaalset jahu ((220 g) + 1/4 tassi, kui tainas on liiga vedel)

    2 supilusikatäit kookossuhkrut

    3 teelusikatäit küpsetuspulbrit

    Valikuline:

    ¼ teelusikatäit soola

    Valmistamine:

    1. Suures kausis sega kokku värskelt hakitud ananass, kookospiim, sulatatud ja jahutatud kookosõli ning vaniljeekstrakt.

    2. Lisa jahu, küpsetuspulber ja sool.

    3. Sega kummist spaatliga ja moodusta sile pannkoogitainas. Kui see on liiga vedel, on ananass eraldanud liiga palju mahla – sega lihtsalt juurde veel 1/4 tassi jahu.

    4. Kuumuta suur pannkoogipann keskmisel kuumusel. Lisa 1 teelusikatäis õli ja keeruta panni, et tainas ühtlaselt jaotuks.

    5. Tõsta pannkoogipannile 1/3 tassi pannkoogitainast (mitte rohkem, kuna suuremaid pannkooke on raske keerata ja küpsetada). Vala soojale pannile ja kui tainas ei jaotu ühtlaselt, suru see lusika tagaküljega laiemaks ringiks.

    6. Küpseta pannkooke 2–3 minutit, seejärel keera need ümber ja küpseta teist poolt 1 minut (kuni pannkoogi keskosa on läbi küpsenud).

    7. Tõsta restile või taldrikule. Korda ülejäänud taignaga.

    8. Serveeri pannkooke (kookos)jogurti, värskete ananassitükkide, kookoshelveste, banaaniviilude ja vahtrasiirupiga. Nämma!

    Saagis: 9 pannkooki

    Retsept: theconsciousplantkitchen.com

Visitors comments

New comment

Only registered users can comment.

Register or Login