Koostis:
450 g kana reied või rinnatükid
1/3 tassi maisitärklist või kartulitärklist (vajadusel lisage veel)
1/3 tassi taimeõli (või mis tahes neutraalset õli)
1/2 teelusikatäit soola
1/2 tl küüslaugupulbrit
1/4 tl musta pipart
Hakitud talisibul, serveerimiseks (valikuline)
Kaste jaoks:
1/2 tassi (125 ml) magusat tšillikastet
1 spl SRIRACHA kastet (valikuline)
1 spl tavalist mett
1 spl riisiäädikat või õunaäädikat/valget äädikat
1 tl laimi või kollase laimi mahla (värskelt pressitud)
1/2 tl laimikoort, värskelt riivitud
Juhised:
1. Sega väikeses kausis ülaltoodud kastme koostisosad. Pane kõrvale.
2. Lõika iga kanakints 3-4 cm tükkideks. Tõsta suurde kaussi.
3. Maitsesta kana soola, küüslaugupulbri ja musta pipraga. Seejärel lisa maisitärklis. Sega, kuni kanatükid on korralikult ja ühtlaselt tärklisega kaetud (vajadusel lisa veel).
4. Kuumuta taimeõli suurel paksupõhjalisel pannil (või vokkpannil) keskmisel kuumusel. Prae kana väikeste portsjonitena kuldpruuniks (kokku umbes 6-7 minutit). Pöörake poole peal.
5. Tõsta küpsed kanatükid pannilt ja tõsta üleliigse õli eemaldamiseks restile või paberrätikutega vooderdatud taldrikule.
6. Seejärel tõsta kana suurde kaussi. Vala peale kaste. Sega hoolikalt. Kaunista kevadsibulaga. Maitsev!
Saagis: 3 portsjonit
Retsept: christieathome.com
Only registered users can comment.
Register or Login